san-giorgio

De huiswijn van San Giorgio in Malia, Kreta

Geserveerd op 8 graden Celsius, cassis-achtige gloed, dun schuimkraagje.

 

Een neus van margarine.

Snel weer ingeleverd, rest van de vakantie bier gedronken.

mythos

About tw

4 thoughts on “De huiswijn van San Giorgio in Malia, Kreta

  1. Ik durf te stellen dat de reactie van bovengenoemde criticaster zwaar overtrokken is, en niet op waarheid is berust. Ik hoop niet dat zijn recensie afbreuk zal doen aan het prachtige familieproduct dat deze goedlachse grieken voortbrengen. Ik zal uitleggen waarom dit zo is:

    Ik ben er helaas, en tot mijn grote spijt, zelf getuige van geweest dat deze beste meneer onschuldige vrouwelijke individuen ging tekenen voor het leven door zijn zweterige scrotum (eveneens met cassis-achtige gloed en een dun schuimkraagje) tentoon te stellen in een setting die hij persoonlijk heeft omgedoopt tot “der uberraschung”. Dit plaats delict. alias “man-cave”, is een onnoemelijke plek, waar de lucht van feaces, lijfgeur en feromonen de boventoon voerde, met een vleugje vaseline en manen tranen als extra geursensatie. Op deze ongure plek gebeurde dingen die het daglicht niet kunnen verdragen (om niet dieper in te treden op details, maar een glasscherm en een toilet waren maar een paar van de attributen in het lugubere arsenaal van deze beste man) en die bij mensen littekens achterlaten tot in de diepste donkerste krochten van hun ziel. Sommige dingen kunnen het netvlies helaas niet verdragen en laten beelden achter die mensen tot waanzin drijven.

    En dan durft deze meneer te stellen…..dat de wijn die met veel zorg en liefde, en naar familie-receptuur, is samengesteld generaties na generaties…..niet voldeed aan de verwachtingen die zijn gevoelige smaakpalet hebben gevormd, alvorens een overtuigende slok te nemen van deze op kamer temperatuur geserveerde gefermenteerde druiven…?
    Het vleugje voetschimmel en afdronk van kalknagel dat deze beste mensen weten over te brengen door het blootvoets stampen van de druiven getuigd van veel liefde voor hun product, en een wijn die mijn inziens nog generaties lang genuttigd mag worden in dit charmante etablissement op Kreta, wat de keuringsdienst van waren ook zegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *